Danny Gussé Ballonvaarten

Ballonvaarten Danny Gussé zijn ... Danny en Lieve. Samen staan zij klaar om je een onvergetelijk avontuur te bezorgen.

Piloot Danny

Midden de jaren tachtig vloog Danny voor de eerste keer mee in een luchtballon. Het duurde niet lang voordat ballonvaren een ware passie was geworden. In 1991, op 25-jarige leeftijd, behaalde hij zijn vergunning en werd hij professioneel ballonvaarder. Sindsdien maakte hij meer dan 1000 vaarten. Danny is vooral fan van het "pure" ballonvaren: intens genieten van al het moois dat de wereld onder je te bieden heeft. Je zal hem ook zelden helemaal alleen in een luchtballon zien, want het unieke gevoel van vrijheid, hoog in de lucht, wil hij samen met anderen delen.

Lieve

Tijdens de ballonvaart is Lieve, de echtgenote van Danny, gastvrouw voor je familie en vrienden. Samen met de crew begeleidt zij iedereen tot bij de landingsplaats. Lieve zorgt ook voor de drankjes tijdens de gezellige "after ballooning". Verder bestaat de crew uit enkele vrienden die al even sterk gebeten zijn door de ballonmicrobe als de piloot. Het ganse team is vanzelfsprekend goed op elkaar ingespeeld en heeft een perfecte kennis van het materiaal.

Onze ballonnen

Onze ballonnen werden gebouwd bij Cameron Balloons (Engeland). Cameron Balloons is de grootste ballonfabrikant ter wereld. Deze fabriek bouwde o.a. de ballon die als eerste slaagde in een non-stop reis rond de wereld. Onze ballonnen worden jaarlijks onderworpen aan een grondige inspectie. Deze keuring wordt uitgevoerd door erkende technische deskundigen, volgens de EASA (European Aviation Safety Agency) richtlijnen.

OO-BZG

Brugse Zot

Merk: Cameron Balloons
Type: Z-105
Volume: 3000 m³
Bouwjaar: Juni 2017
Aantal passagiers: 3/4 + piloot

OO-BOZ

Snickers Workwear

Merk: Cameron Balloons
Type: Z-150
Volume: 4250 m³
Bouwjaar: Mei 2016
Aantal passagiers: 5/6 + piloot