Danny Gussé Ballonvaarten

Ballonvaarten Danny Gussé voert veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Onze bedoeling is immers je zorgeloos te laten genieten.

Veiligheid primeert altijd!

Ballonvaren is heel veilig, ... mits de ballonpiloot veiligheid en niet commercie voorop stelt. Piloot Danny heeft al vroeg in zijn opleiding geleerd dat je beter spijt kunt hebben dat je niet de lucht in bent gegaan, dan dat je spijt hebt dat je wel aan het varen bent. Of je kunt gaan ballonvaren is helemaal afhankelijk van het weer. Voor een veilige vaart mag het niet te hard waaien en mogen er geen (onweers-)buien in de buurt hangen. Ballonvaarten Danny Gussé neemt geen risico's met de passagiers. Daarom houden wij ons steeds aan strakke richtlijnen. We hebben al 25 jaar een goede reputatie op het gebied van veiligheid en dat willen we zo houden! Kort gezegd, bij twijfel over het weer wordt er niet gevaren en spreken we een nieuwe datum voor de vaart af.

Kwaliteit

Als je voor Ballonvaarten Danny Gussé kiest, kies je voor kwaliteit: een hoge kwaliteit van het materiaal, het ballonteam en de beleving.

Kwaliteit van het materiaal

Onze recente ballonnen worden zeer goed onderhouden en jaarlijks onderworpen aan een grondige inspectie. Deze keuring wordt uitgevoerd door erkende technische deskundigen, volgens de EASA (European Aviation Safety Agency) richtlijnen. In onze ruime en luxueuze ballonmanden genieten de passagiers een aangenaam comfort.

Kwaliteit van het ballonteam

Het zijn de mensen die het 'm doen! Piloot Danny is een volledig gekwalificeerde ballonvaarder met meer dan 25 jaar ervaring. Onder het motto "Wat je zelf doet, doe je meestal beter!" verkiest hij geen beroep te doen op freelance-ballonvaarders. Samen met echtgenote Lieve staat Danny garant voor een onvergetelijke ballonvaart. Hij vertelt over zijn passie en alles wat er bij het ballonvaren komt kijken. Kortom Danny en Lieve zijn samen de ideale gidsen in de lucht en op de grond.

Kwaliteit van de beleving

Wij varen niet met grote, overvolle ballonnen, maar geven de voorkeur aan optimaal contact tussen de piloot en passagiers. Daarom varen we met maximaal 6 passagiers per ballon. Staan gezelligheid en veiligheid ook bij jou hoog in het vaandel, dan ben je bij ons dus aan het juiste adres.